Heroic henter JUGI
Efter et længere, men konstruktivt forhandlingsforløb er Tricked eSport og Heroic blevet enige om en transfer af det 19-årige stortalent Jakob “JUGI” Hansen, som skifter til Heroic med omgående virkning.

Jakob “JUGI” Hansen er begejstret for at alt nu er på plads, så han kan spille for sit nye hold:

– Det er fedt! Jeg har haft en rigtig god tid hos Tricked, men glæder mig vildt til, at komme i gang hos Heroic, som har både ambitioner og kvalitet til, at blive et rigtig stærkt hold i international sammenhæng.

– Jeg skal selvfølgelig lige vænne mig til nye holdkammerater og en lidt anden måde, at spille på, men man mærker med det samme den gode energi og sulten efter resultater på holdet. Alt her er topprofessionelt, og jeg glæder mig til at være en del af hele det set-up, RFRSH støtter op med. Det bliver super fedt, at komme i gang!

En del af verdenseliten

Nikolaj Nyholm, CEO RFRSH Entertainment udtaler:

– Heroic er en del af vores set-up i RFRSH Entertainment, der også inkluderer Astralis, svenske GODSENT og norske Norse. Vi har bygget et stærkt management- og medieteam op omkring de 4 hold og vores koncept inkluderer et unikt sportsligt set-up i forhold til træning, faciliteter og rådgivning, samt kommercielle aktiviteter og forhandlinger med både hold, spillere og medier.

– Vi er glade for, at Heroic nu har signet et af de allerstørste unge talenter, der findes i branchen lige nu. Jakob “JUGI” Hansen kommer fra en af de stærkeste talentfabrikker i verden, hvor han allerede har markeret sig som en profil. På Heroic kommer han til at spille med i den absolutte verdenselite på et hold, som lige nu ligger nummer 18 i verden, og med JUGI’s tiltræden igen er en seriøs contender til den internationale top 10.

– Det har længe været vores ønske, at tilknytte JUGI til Heroic, og vi er selvsagt rigtig glade for, at det nu er lykkes at tilknytte ham omgående.

I forbindelse med skiftet planlægges en showkamp mellem Tricked og Heroic. Detaljer om denne kamp følger snarest.

Lige nu er danske Astralis nummer 1 på verdensranglisten.