Cyber Hero – Mission runner løber ud af sin Early Access i dag og lander i fuld version på Android.

Spillet har været i sin Early Access et stykke tid nu, men nu har Since Idea Games færdigudviklet spillet og det er ude i fuld version nu. Læs mere om det her:

Hamborg, Tyskland – 24. marts, 2021 – Den tyske udvikler Since Idea Games har i dag udgivet den fulde version af “Cyber Hero – Mission Runner” til Android enheder. “Det har været en fantastisk rejse for os imens vi udviklede “Cyber Hero – Mission Runner”, og efter en kort periode i Early Access, er vi nu glade for at kunne præsenterer den fulde version til hele verdenen.” sagde Raphael Wittgruber, CEO i Since Idea Games.

Cyber Hero – Mission Runner er en roguelike shooter lidt i cyberpunk genren. Du indtager rollen som helten og du drager nu ud på et tempofyldt eventyr. Med projektilerne flyvende om ørene løber du fra det ene rum til det andet, og undgår fjendernes utallige angreb. Dit mål er at komme levende igennem alle rum for at komme videre til næste mission.

For hver mission du kommer igennem, lukker du op for en masse godter du kan forbedre din helt med. Alt kan opgraderes. Mulighederne er uendelige, og det er kun fantasien der sætter grænser.

Cyber Hero – Mission Runner går online i dag klokken 18.00 dansk tid på Google Play Store.