Er du den bedste FIFA spiller i Danmark? – Spil FIFA14 på Xbox One, og se om du har, hvad der skal til, for at kunne kalde dig Danmarksmester i FIFA14.

I år afholder EA og Microsoft DM i FIFA14 – den største årlige FIFA 2014-begivenhed i Danmark.

Den nye spilteknologi rummer uendelige muligheder for at styre spillet, og giver dig dermed mulighed for at prøve og opleve verdensklassefodbold på dine helt egne vilkår – kun fantasien sætter grænserne!

Der dystes på Xbox One, som gør turneringen til en helt unik gang digital boldkunst med den flotteste grafik og masser af indlevelse. Valget af Xbox One sker grundet det store globale samarbejde mellem Microsoft og FIFA-serien samt det faktum at konsollen endelig udkommer netop op til FIFA DM turneringen.

Spillerne kan glæde sig til et lækkert konkurrenceområde, hvor de vil være omgivet af publikum i de helt perfekte omgivelser, med masser af forskellig underholdning under arrangementet bla en masse turneringer i FIFA 15.

Alle, der besøger DM i FIFA14, vil kunne opleve en lang række helt nye spil som med garanti vil være med til at skabe rammerne for en dag med topunderholdning – sammen med masser af lækre præmier!

Dato og Tid:  Lørdag d. 6. september 2014 kl. 08:45 – 18:30
Adresse:       PapirHallen, Trangravsvej 22, 1436 København K
Pris:             100 kr. + gebyr til BilletNet

Tilmeld dig direkte til DM i FIFA14: http://www.billetnet.dk/event/danmarksmesterskabet-i-fifa14-Billetter/384791