Animal Captain er et stilfuldt spil til børn i 4-6 års-alderen. I spillet fokuseres der på interaktionen mellem forskellige dyr gennem løsning af en række simple opgaver. Så kan du skille en kat og en hund ad samt finde et sted når en slange eller løve har sneget sig med ombord, så kan du være den nye kaptajn.

I Animal Captain spiller du kaptajnen ombord på en færge, der transporterer forskellige slags dyr fra land til land. Den lille færge har kun begrænset plads, så dyrene ombord er nødt til at dele kabiner med andre dyr. Nogle dyr passer godt sammen, mens andre helst skal holdes adskilt. For eksempel er en gris og en ko fantastiske rejsekammerater, mens en hund og en kat helst undgår hinandens selskab. Det er din opgave at placere og bytte rundt på dyrene ombord, så alle er glade når skibet sejler. Advarsel! dyrene prutter.

Den minimalistiske grafik og det simple gameplay giver en stilfuld og sjov spiloplevelse, der underholder mens det også lærer børn om forholdet mellem kødædende og planteædende dyr.

Udviklerholdet bag
Holdet bag Animal Captain er det københavnske studie Italic, der blev grundlagt i 2015 af Thomas Ryder og Camilla Pedersen. Den passionerede duo er veteraner i den danske spilindustri og ambitionen med Italic er at skabe computerspil af høj kvalitet med kunstnerisk kant.

Spillet kan hentes via iTunes Danmark til DKK 25.00 til iPad samt iPhone.