Det Danske firma Ballista Studios er efter to års udvikling ved at få success på spil platformen Steam. Som det kendetegner spiludvikling har der være masser af opture og nedture, inden “GemBreak” efter 2 år er kommet ud på Steam og begyndt at sælge. GemBreak er inspireret af det populære spil som fik massiv success verden over.

Janus Pedersen, Ballista Studios fortæller:

Vi var selv helt vilde med at spille Peggle, men tænkte at der måtte være rum til at arbejde lidt videre på genren. Man kan jo egentlig godt kalde vores spil for lidt af en blanding af et gammelt Pachinko spil som er en form for mekanisk arkadespil med oprindelse i Japan og Peggle som er af nyere dato og findes på både PC, Mobil og spillekonsoller. Men vi har selvfølgelig lavet vores eget unikke tag på genren i form af mere fart, flere baner og en masse ekstra  unikke spil-funktioner som vi ved at vores spillere har taget rigtig godt imod.

Ballista Studios håber endelig på at slå igennem med spillet og på den måde sætte Danmark på verdenskortet indenfor casual spil genren. Selvom der er lang vej endnu, er der plads til optimisme især nu hvor Steam’s efterårs udsalg er lanceret og spillet allerede har tjent mere end de sidste to år siden udgivelsen.

Du kan finde det Danske spil GemBreak på Steam her:
http://store.steampowered.com/app/491160/