De danske fodbolddrenge Jesper Lindstrøm fra Brøndby og Mo Daramy fra FC København var kommet i fornemt selskab med store stjerner som Joao Felix, Vinicius Jr og Trent Alexander Arnold, da EA og FIFA for første gang i flere uger bragte det globale fodboldfællesskab sammen, hver for sig. Formålet med FIFA-turneringen er simpel: Bliv hjemme. Spil sammen. Og fans har hver aften siden onsdag kunne se 20 professionelle fodboldspillere fra  Europas største klubber, herunder Chelsea, Liverpool, Porto, Real Madrid og mange flere, løbe på banen på det virtuelle stadium for at spille foran et globalt publikum.

Tilbage står Brøndbys Lindstrøm og FCKs Daramy, der begge har taget e-sportsscenen med storm. I aften sparker de til bolden i semifinalerne i et klassisk dansk-svensk drama, når Jesper Lindstrøm fra Brøndby møder Jesper Karlström fra Djurgården og Mo Daramy fra FCK spiller mod Nabil Bahoui fra AIK – og hvem ved, måske ender turneringen med et dansk derby i finalen, der spilles 20.30 i aften.

Det satser den tidligere verdensmester i FIFA August Agge Rosenmeier på. Han har fulgt turneringen tæt og udover at være imponeret over de to danske fodboldstjerners evner med et joystick, har han udnævnt Lindstrøm til favorit.

Første semifinale fløjtes i gang i aften kl. 19.00 mellem Lindstrøm fra Brøndby og Karlström fra Djurgården. Danmark er allerede igen med kl. 19.45 når Daramy fra FCK spiller mod Bahoui fra AIK. Den store finale spilles kl. 20.30. Alle der savner sporten og gerne vil underholdes, kan se med på EA SPORTS FIFA Twitch kanal og YouTube samt Viaplay.dk

Som en del af turneringen donerer EA 1 million dollars til Global Giving’s Coronavirus Relief Fund. Fonden bidrager til den igangværende COVID-19 hjælpeindsats. Donationen er ud over de donationer, som FIFA, der samarbejder med EA i FIFA 20 Stay and Play Cup, tidligere har doneret til andre COVID-19 hjælpeorganisationer.

Følg EA SPORTS FIFA på Twitter og #stayandplay på Twitter og Instagram for at holde dig opdateret. Alle kommende aktiviteter og livestreams kan også findes her: https://www.ea.com/en-ca/stay-and-play

Highlights fra de danske og svenske klubbers kampe i turneringen findes her og vedhæftet er turneringsplan og aftenens program.

Brøndby https://we.tl/t-ZENUC9gqFc

FCK https://we.tl/t-JVr5XKbYr0

AIK https://we.tl/t-RoZRCL6bim

DIF https://we.tl/t-pV9T5R2RMh