Vi glæder os hver gang det lykkes en dansk udvikler at få sit spil udgivet. Denne gang er det Heartbeats hvor du spiller du dig igennem en science fiction historie om en unik gammel mand, der ser tilbage på et ganske særligt liv, mens det ramler for hans øjne. Formatet er en ny digital oplevelse, som vi kalder et graphic puzzle – et digitalt miks mellem et puzzle-game og grafisk novelle.

Heartbeats er et spil for relativt hardcore puzzle gamere. Spillet er kort og stramt, men udfordringerne er svære på old school-måden. Du bliver fuldt udfordret, men det opsluger ikke hele dit liv.

Du får de første tre baner gratis, hvorefter du skal betale i alt 7 kr. for de resterende 10 baner i spillet.

Graphic puzzle:
Et graphic puzzle er et digitalt mix mellem en grafisk novelle og et puzzle-game. Det skal være grundlagt på de tre følgende dogmer:

1. Hver side er et puzzle, der åbner den følgende side.
2. Alle puzzles skal fortælle en del af historien.
3. Tekst og illustration skal være en del af spillets puzzles.

Med Heartbeats – det første graphic puzzle af sin art – vil vi vise en ny og simpel måde at sammensmelte livlig historiefortælling med spilkvalitet. Selvom Heartbeats har en kort fortælling, synes vi at det lever op til den ambition. Alle elementerne i spillet har et meningsfyldt formål, som medskaber af oplevelse og forståelse af historien. Om det er grafik, teksts, spilmekanikker, interaction eller puzzle- design, så bærer de hver især sin unikke betydning og udtryk med sig.

GamersLounge kommer med en anmeldelse.

Hvis du ikke kan vente finder du spillet her

store-ios