I sportsverdenen er det naturligt altid at stræbe højere. Derfor står to danske sportstalenter nu i front for OnePlus’ kampagne for tre nye Nord-produkter – OnePlus Nord 2T, OnePlus Nord CE 2 Lite og OnePlus Nord Buds.

Siden OnePlus blev grundlagt i 2013 har mobilmærket levet efter mantraet ”Never Settle”, der handler om altid at sigte højere og forbedre det eksisterende. Det kender man om noget til inden for sportsverdenen, hvorfor det var naturligt at kigge efter sportsfolk, da OnePlus Danmark skulle lancere to nye smartphones og et sæt trådløse hovedtelefoner.

De to talenter er hentet fra hver deres afkrog af sportsverdenen men har det til fælles, at Never Settle-mantraet er en del af deres daglige virke. Hvad enten man er motorcrosskører eller professionel gamer, er der altid plads til forbedring – til at skære et par sekunder fra sin bedste tid, til en bedre eksekvering. Det er netop dét, Never Settle handler om.

Mortorcrosskøreren

21-årige Sara Andersen er en af verdens absolut bedste motocross-kørere. Hun er født og opvokset i Ryslinge på Fyn og startede sin karriere, da hun som kun treårig fik sin første crosser. Hun har siden vundet flere titler i Motorcross, EM tre gange og DM fem gange, og har i dag kursen sat mod verdensmesterskaberne. Det er netop denne mentalitet og stærke ambition om at præstere bedre, som passer så godt til OnePlus.

”Jeg er superglad for at kunne arbejde sammen med et brand, der passer så godt til mig og min mentalitet. Ligesom hos OnePlus er Never Settle et mantra, jeg selv har brugt gennem hele min karriere. Jeg vil hele tiden udvikle mig, blive bedre og sætte nye mål, og når jeg en dag vinder VM, så er mit mål at vinde VM igen” siger Sara Andersen.

Pro-gameren

I en helt anden boldgade finder vi den professionelle esportsspiller, Karrigan, med det borgerlige navn Finn Andersen. Karrigan blev introduceret til Counter-Strike tilbage i 2001 gennem sin bror. Få år senere i 2006 og 2007 begyndte han at konkurrere på et mere professionelt plan og i 2012 sluttede han sig til det første rigtige professionelle hold, da han blev en del af fnatic. Gennem årene har Karrigan, som en af de få spillere, skiftet hold flere gange og været med til at opbygge disse til de bedste i verden, men repræsenterer i dag FaZe Clan, hvor han var med til at vinde sin og holdets første CS:GO major under PGL Major Antwerp i maj 2022. Også for Pro-gameren er mobilproducentens mantra noget, der ligger hjertet nært.

”Jeg skulle ikke tænke længe over, om jeg ville være frontfigur for den nye OnePlus Nord-kampagne, da både brandet og Never Setttle-mentaliteten passer godt til min dagligdag og mit professionelle virke som CS:GO-spiller. At nå til tops i et så konkurrencepræget miljø kræver vedholdenhed, gåpåmod og en årelang iver. Havde det ikke været for min stædighed og mit brændende behov for at bevise, at Counter-Strike var min sti, havde jeg ikke befundet mig allerøverst på verdensranglisten den dag i dag,” siger Karrigan.

Et perfekt match

Hos OnePlus er man glade for samarbejdet, der både er med til at styrke og markere dansk motorcross samt esport på den store scene, men også på elegant vis illustrerer, hvad Never Settle egentlig handler om.

”Vi er glade for at have fundet nogle stærke danske profiler til at stå i front for vores nye kampagne for Nord-serien, der netop udspringer af Never Settle-mantraet. De nye produkter i Nord-serien, OnePlus Nord 2T, OnePlus Nord CE 2 Lite og OnePlus Nord Buds, er vores bud på Flagship Killer produkter i mellemklassen, hvor vi hele tiden skubber barren og yder lidt ekstra, for at komme så tæt på flagskibsprodukter som muligt men til en pris, som folk har råd og lyst til at betale. Samarbejdet med Sara og Karrigan går derfor op i en højere enhed og vi håber at kunne lave flere spændende ting med de to i fremtiden,” siger OnePlus’ danske marketingdirektør, Marie Dam Feldborg”