Van Gaal, Klopp, Ancelotti eller en af de andre top managers er nok alle enige om, at det er et hårdt job at være manager. Næste generations managerspil, Football Management Ultra eller blot FMU, er netop blevet tilgængeligt til iOS og Android. FMU imødekommer mobilspillernes behov mht. brugervenlighed, let tilgængelighed og samtidig bevarer et dybdegående og dynamisk gameplay.

Nu har du muligheden for at demonstrere dine managerskills mod alle de andre online spillere i FMU. Spillet tilbyder et dybdegående managerspil, der inkluderer alle aspekter fra den virkelige verden, både på og udenfor banen. Du må indfri forventninger til din klubpræsident, demonstrere din taktisk viden, finde næste wonderkid, træne og udvikle dine spillere, alt i mens du er ansvarlig for alle de finansielle poster.

Det er et medrivende spil, hvor du får lov at opbygge din egen klub og skal føre den til succes. Det er let at navigere i spillet, og hele spiloplevelsen har en realistisk følelse. Det bliver aldrig kedeligt, fordi du spiller mod andre online spillere, og samtidig er der mange varierende opgaver, du skal håndtere som manager.

Danske Trophy Games har udviklet FMU, og de står også bag det anerkendte fodboldmanagerspil ‘Trophy Manager’, som var årsagen til at Trophy Games modtog Gazelle prisen i år 2014. ‘Trophy Manager’ er også blevet kåret til det bedste online fodboldmanagerspil af jumptogamer.com.

“Football Management Ultra er en videreudvikling af ‘Trophy Manager’ med nye features, der er tilpasset mobilmarkedet. Mobilspillerne har en anden adfærd og forventer andre ting i forhold til fx browserspil, som Trophy Manager er udviklet til. Mobilmarkedet er meget interessant for os, så derfor har vi udviklet FMU, der indeholder mange flere features, som giver spillet en mere realistisk følelse og er mere tilgængeligt for flere spillere pga. design og brugervenlighed”, siger administrerende direktør Daniel Luun.

store-play store-ios