Indtil videre har den vildt hypede titel Death Stranding været en PlayStation 4 eksklusiv titel. Det bliver der så lavet om på nu.

505 Games har løftet sløret for, at de vil stå for at udgive Death Stranding i en PC version. Dette har de meldt ud i et større indlæg på deres hjemmeside.

Death Stranding i PC udgave, udgives via Steam og Epic Store en gang i sommeren 2020.

Kilde505 Games
Forrige indlægApple Arcade har nu 100 spil
Næste indlægGTA V runder en ny milepæl
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)