Apple Arcade når op på de første 100 spil som man kan spille for et abonnement på 39 kroner om måneden. Spil fra Apple Arcade kan spilles på tværs af alle Apple enheder, sådan at man kan spille på sit Apple TV og den store skærm hjemme i sofaen, og fortsætte spillet på sin iPhone eller iPad når man er på farten. 

Takeshi & Hiroshi

“Takeshi og Hiroshi” kombinerer en verden af ​​dukkeanimation med rollespil. Det fortæller historien om to brødre. Fjorten år gamle Takeshi, en kommende spildesigner, skaber et spil til sin lillebror Hiroshi, der hele tiden vil spille det næste kapitel i spillet så hurtigt som muligt. Da spillet stadig er i gang, er Takeshi nødt til at improvisere og i hemmelighed spille nogle af monsterrollerne selv. Det er Takeshis mål at få Hiroshi til at nyde sit spil, lade ham møde store udfordringer, men forhindre ham i at tabe. Han er nødt til at vælge, hvilke monstre han skal møde og han kæmper mere og mere, efterhånden som udfordringen for ham som spilskaber bliver sværere.

Guildlings

I Guildings er du og dine bedste venner på udflugt. Du klatrer gennem mørke tunneler for at nå mystiske bjergtempler. Du skal være smartere end nisser, spøgelser og opmærksomme kaffemaskiner. Du redder måske endda verden fra at ødelægge sig selv. Hvad du behøver du for at få denne søgen i gang? En magisk telefon. Husk at læse det med småt. Sådan er Guildlings, et nyt historiedrevet episodisk eventyr fra Asher Vollmer (producent af Threes), IGF-prisvinderen Jamie Antonisse og teamet af dedikerede indier i Sirvo Studios. Med inspiration fra klassiske RPG’er, peg og klik-puslespil og visuelle romanspil, fortæller det en munter fantasy-fortælling i en moderne mobilramme.

Marble It Up

Marble It Up! er den næste generation af platformsspil med design i verdensklasse, nem kontrol, enestående visuel troværdighed, uovertruffen rullende fysik – og det er bare begyndelsen på den bedste platformoplevelse endnu. Velkommen til Mayhem – Rul gennem en smukt designet kampagne fyldt til randen med farlige forhindringer, udfordrende stier, skiftende tyngdekraft og fleksible power-ups! Multiplayer – Scor fremskridt ved at spille dine yndlingsspil-modes! Jagt efter perler, spræng dine venner, og bevis dine marmorevner i online multiplayer. 100+ marmor – Find skjulte trofæer, vind niveauer, tjen medaljer og spil multiplayer for at vokse din storslåede marmorkollektion! Værktøjer til at blive bedre – Kom på globale og venners top-lister, replays og ghost races? Alt sammen er det del af en ægte marmormesters værktøjssæt på vejen til verdens bedste tider.

Sociable Soccer

Sociable Soccer giver dig mulighed for at repræsentere den klub, du elsker, og udvikle dit team ved at samle 25.000 opgraderbare spillerkort fra 1.000 internationale hold. Gameplay er intuitivt og ultra-fleksibelt og tilbyder noget for enhver smag. Spillere kan gå head-to-head i multiplayer eller opleve 60 timers kampagnetilstand, hvor man udfordrer fodboldens verden og ad hoc-venlige kampe.

Discolored

En ensom diner i midten af ​​ørkenen. De lokale siger, at den har mistet alle sine farver. Du bliver sendt for at undersøge sagen. Discolored er et underligt og surrealistisk puzzle adventure, der finder sted på et enkelt øde sted. Din mission: bring farverne tilbage til denne engang levende verden. Hvad fik farverne til at forsvinde? Hvordan kan de bringes tilbage? Mens du udforsker, løser du en række opfindsomme puslespil og afslører en række spor – hvor du opdager de dybere hemmeligheder ved dette mærkelige sted for enden af ​​en forladt motorvej. Discolored er et unikt first-person efterforskningspil fusioneret med et kompliceret og opfindsomt puzzle og et smukt magisk lydspor.

UFO on Tape

Hvad ville du gøre, hvis en rigtig UFO kom ned fra skyerne? Ville du løbe skrigende væk? Eller tage din iPhone og filme?! Den ventede efterfølger til den prisbelønnede iOS-udgivelse fra 2010, UFO on Tape sætter dig i det førersædet, mens du kører gennem landskabet i heftig forfølgelse af besøgende fra det ydre rum.