Så nærmer tiden sig for Dishonored studiet Arkane, hvor de skal udgive et af deres hidtil største og eftertragtede spil, nemlig Deathloop. Spillet har nået en vigtig milepæl i udviklingen. Deathloop er gået GOLD! Hvilket betyder at udviklingen på spillet er nået så langt, at den nu kan blive presset ned på disk.

Med en udgivelse af Deathloop der hedder d. 14 September, er der stadig lidt over en måned til at spillet ser dagens lys. Arkane har udover Deathloop også en anden stor titel i støbeskeen, i form af Redfall, der udkommer eksklusivt til Xbox i 2022.

For noget tid siden opkøbte Microsoft studiet ZeniMax og dermed ejerskab over Bethesda, deriblandt også Arkane. Men da spillet var annonceret og kontrakter indgået før købet, så kommer spillet først til Sony’s konsol, PlayStation 5. Der var indgået en aftale om ét års eksklusivitet, så derfor er det kun PlayStation 5 og PC gamers, der kan nyde spillet når den udkommer her til September.

Spillet skulle have haft udgivelse tilbage i Maj måned, men ligesom med alt andet, var en udskydelse af spillet uundgåeligt. Både for at sikre kvaliteten af spillet og ikke mindst for udviklernes helbred under den svære tid med Covid-19.

Deathloop finder sted på en resort ø, hvor de rige indbyggere bruger tidhuller, til at gøre lige hvad der passer dem. Dette “tidsloop” som de bruger, går selvfølgelig også udover dig! For kan de slå dig ihjel, så tager de gerne chancen. Du skal bruge tidsloopet til din fordel og gøre det af med organisationen der står bag, én for én. Alt imens en anden person vil gøre alt for at stoppe dig i din mission. Det bliver hektisk, drabeligt og vildt spændende.

Deathloop udkommer d. 14 September 2021, på PlayStation 5 og PC.