Vi har talt om Playstation 4K / Neo op til flere gange før, og nu tager vi da den lige en gang til, for nu er der “god” grund til det.

Det forlyder nemlig at du ikke vil få en særlig god oplevelse af Playstation VR, hvis du har den gode “gamle” Playstation 4 fra udgivelsen af, og her er forklaringen.

Vi ved jo alle at den Playstation 4 som er ude nu, den kører spil med enten 30 eller 60 FPS (Billeder i sekundet), og den kan ikke trække mere. Men det forlyder nu at der skal 90 FPS til for at få den bedste oplevelse med Playstation VR, så det ville nok kunne skabe lidt problemer.

Edge Magazine, har også i deres sidste udgivelse, haft den ære at tage et interview med en unavngiven kilde tæt på Sony angående Playstation VR, og her har i et udpluk af dette:


“PSVR was going to be terrible on a [launch] PS4. It was going to be truly awful. Something a bit more powerful starts to bring VR into range. If you want to deal with crazy requirements for performance in VR, you absolutely have to do this.”

Så hvis dette holder, så kunne en Playstation Neo endnu en gang komme på tale, og mon ikke vi får en annonceret på dette års E3 hvis det holder vand.

Hvad tror i, og vil i gå ud og købe endnu en Playstation 4 for at kunne få den optimale oplevelse af Playstation VR?