Når man er en inkarneret gamer, så er ens headset valg, en meget vigtig faktor. Vi ser nu nærmere på Razer´s bud på et vildt gaming headset. Razer Hammerhead Pro V2 er landet og vi vil nu se på hvad dette lækre headset har at byde på.

Først og fremmest, som den vågne læser nok har bemærket, er det jo ikke et headset som vi kender det. Nej det er derimod et in ear headset, eller på god gammel dansk tale høretelefoner med mikrofon.

rhpro1

Vi ser nærmere på, om det har hvad den krævende gamer har brug for, eller man hellere skal bruge de gode ”gamle” type headset, med et par ørevarmere og en ordentlig pind af en mikrofon.

Da vi fik fingrene i pakken med dette headset, blev vi allerede lidt glade. For bare indpakningen er jo til at glæde sig over. Der er tænkt godt over det, og førstehånds indtrykket er allerede reddet. I kan selv bedømme ved at se her:

Og nu da vi er ved ”indpakningen”, så kan vi da lige se nærmere på hvad pakken den indeholder:

  • Razer Hammerhead Pro V2 in ear headset + mikrofon.
  • Lyd / Mikrofon splitter.
  • 3 forskellige silikone ørepropper.
  • Fint lille hylster til transport.

rhproindhold

Så som i kan se, så mangler der ikke noget her. Det vi er mest glade for, er at der er den Lyd / Mikrofon splitter, for det gør, at man kan bruge den på stort set alle konsoller og PCér.

Inden vi kommer for godt i gang med at teste headsettet, så lad os lige tage de ”tøre” tal, for at se hvad der ligger bag Razer Hammerhead Pro V2:

rhprospec

Vi har testet headsettet på PC, Xbox One, Playstation 4 og Wii U. Hvad resultatet af disse ender ud i, skal vi selvfølgelig nok komme ind på her i anmeldelsen.

Først og fremmest er dette headset solgt som et gaming headset, men vi startede da ud med at give det et skud med de bedste musik numre vi havde på vores playliste på PCén. Og det klarede Razer Hammerhead Pro V2 med bravur. Bassen var henrivende, og efterklangen i sangene er jo nærmest perfekt, så skal du have et headset til musik, så kan dette også komme med i overvejelsen.

Men nu skal vi til det som der er hoved attraktionen ved Razer Hammerhead Pro V2, nemlig hvordan det klarer sig i gaming. Vi har som sagt testet det på flere platforme, så vi laver et sammendrag af hvordan det gik her.

Razer Hammerhead Pro V2 klarede opgaven, og leverede vild lyd i de forskellige spil vi testede det med på ALLE platforme. Det eneste lille ”hmm” kom fra os da vi testede det på Xbox One. Af en eller anden grund var der en summen fra det, under hele testen. Vi kunne desværre ikke fjerne det, men da det ikke fremkom på hverken Wii U, Playstation 4 eller PC, må vi desværre skylde Xboxén for at ”fremtvinge” denne lyd. Men når det så er sagt, så når man spiller er det ikke noget der genere.

rhpro3

Fordelen ved når man spiller med sådan et in ear headset, med de silikone ørepropper, er at ALT andet lukkes væk, og man sidder i sin egen lille verden, og har kun lyden fra spillet i ørene, hvilket passer perfekt for den krævende gamer. Det er jo lige før man sidder og dukker sig for skuddet, fra den sniper der ligger og camper efter en, for lyden går lige ind, og er nærmest perfekt.

Men hvis den helt personlige mening skal på banen her, så må jeg nok erkende, jeg er lidt af den gamle skole, der nok er bedst til at have et stort klodset headset på, selvom man nok mister det med at kunne gå helt ind i sin egen verden. Men er sikker på, at er man til in ear headset, så er Razer Hammerhead Pro V2 flagskibet man skal sejle med.

Vi vil til slut lige tilføje, at Razer Hammerhead Pro V2 også kan bruges på mobiler. Vi har testet det på en iPhone 6plus, og der virkede det også fortræffeligt. Så det er også et headset som er godt til når man er på farten. Det kan dog nok ikke anbefales at tage det med i fitness centret, da det ikke er lavet som et sved absorberende headset, hvilket også ville være underligt da det er et gamer headset.

rhproseher

Razer Hammerhead Pro V2 er meget mere end bare et gamer headset. Det kan bruges til stort set ALT. Så vil du have et headset i særklasse, så er Razer Hammerhead Pro V2 vejen frem.

Vi takker Razer for at gøre denne anmeldelse mulig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægDebat: Er Playstation Neo en nødvendighed for Playstation VR?
Næste indlægRabbids Heroes er nyt kortspil fra Ubisoft
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
razer-hammerhead-pro-v2-anmeldelseRazer Hammerhead Pro V2 er meget mere end bare et gamer headset. Det kan bruges til stort set ALT. Så vil du have et headset i særklasse, så er Razer Hammerhead Pro V2 vejen frem.