Returner 77-udviklerne, Fantastic, yes®, modtager over 1 million euro i investering fra M2 Entertainment

Innovativ gaming møder erfarne historiefortællere

Fantastic, yes®, som står bag det nye anmelderroste mobilspil Returner 77, har indgået partnerskab med et af Europas største 3D-animationsstudier, M2 Entertainment.

M2 vil investere mere end 1 million euro (ca 7,4 millioner kr.) i Fantastic, yes®, og fremtidige investeringer er planlagt i 2018

– Kombinationen af spil og storytelling er spændende. Målet er at bruge vores erfaringer med storytelling til at få personlighed og karisma ind i spillene på et tidligt tidspunkt, så vi efterfølgende kan udvide universet til andre platforme. Når man skaber historier og spil fra bunden med en fælles vision, er der uendelige muligheder, siger Mads Munk, stifter af M2 Group.

Apple har allerede kategoriseret det første spil fra Fantastic, yes® som ‘blandt de bedste og mest overraskende nye spil’ –  et godt tegn for en virksomhed som blev stiftet for mindre end et år siden. Fantastic, yes® er stiftet af brødrene David og Simon Fellah. David Fellah er tidligere CEO og medstifter af det globale, strategiske design-bureau, Designit, og Simon Fellah er kreativ direktør.

– Markedet for premium mobilspil vokser med samme hastighed som enhedernes performance, og vi vil hele tiden skubbe grænserne for, hvad der er muligt inden for mobilspil. Samarbejdet med M2 betyder, at vi kan vise vores fulde potentiale, siger David Fellah, medstifter af Fantastic, yes®

Nelson LaMonica, Head of Global Entertainment & IP Development hos M2 Entertainment, ser samarbejdet med Fantastic, yes® som det perfekte match.

– Vi kan bruge vores fælles kompetencer til at bygge holistiske universer med karakterer, som folk elsker, og historier som inspirerer kreativiteten. Returner 77 er kun begyndelsen på meget mere samarbejde mellem spil og animation.

LaMonica har erfaring med at udvikle universer fra sin tidligere stilling som Director of LEGO NINJAGO® IP. LEGO NINJAGO® er en af LEGOs vigtigste temaer, som i 2017 har lanceret en film, AAA konsolspil, TV serie og flere produkter.

Fantastic, yes® forventer at producere 2-3 spil om året og lancere deres næste spil i første halvdel af 2018.