Hvis du er en af dem der spændt pakker Call of Duty Advanced Warfare ud i dag så har GamersLounge den hurtige vej til multiplayer zombie skin som du kan se ovenfor.  Der er mere zombie indhold end det som kommer med første DLC pakke. Hvis du spiller Exo Survival så kan du få zombie skin ved at nå til Tier 4. Har du allerede spillet så ved du at der er Tier 1 til Tier 4. Når du spiller Tier 4 på Riot banen så kommer der efter bølge 10 mellemsekvensen hvor der låses op for zombie skin og forskellige rustningstyper. Det kræver at du spiller mere end 100 runder for at nå så langt.

Vil du gerne slippe hurtigere omkring dette så få en ven der allerede har låst op for Tier 4 til at inviterer dig til et spil på Tier 4 Riot. Når mellemsekvensen så vises så låses der op for alle zombie skins uden du behøver at spille Tier 1-3 igennem. Det er den hurtige vej til Zombie Skin.

Der er også et andet lille trick som kan hjælpe med til at give XP. Du kan nemlig sælge ting som du ikke har behov for. Afhængig af om det er Enlisted, Professional eller Elite så giver det forskellig XP. Det giver ikke meget men hjælper på vej og så frigør plads til ting som du hellere vil bruge.