Den ikoniske spilserie The Sims fylder 20 år

0
495

Der tid til at finpudse dit Simlish og lære udtrykket ’Ooboo vroose, baa dooo!’ (som betyder: ’Tillykke med fødselsdagen, The Sims!’).

Det ikoniske simuleringsspil, The Sims, fylder nemlig 20 år og kan derfor fejre to årtier som én af verdens mest populære spilserier. The Sims har siden 2000 ikke kun haft en udpræget indflydelse på spilindustrien, men på spillere over hele verden. Spillerne har i 20 år skabt deres egen verden, hvor de med en enorm kreativitet, har imiteret, men også helt gentænkt venskaber, familie, køn, parforhold og konflikter, hvilket har medført mangfoldige, blomstrende fællesskaber over hele verden.

Spillet har ændret sig meget i løbet af de sidste 20 år, efterhånden som forståelsen af spillets grundidéer har udviklet sig. The Sims genskaber ikke bare livet, som vi kender det – det åbner op for nye muligheder. Det giver rum for at skubbe til grænser, udforske nye idéer og udfordre status quo. Og der er ingen forkert måde at spille The Sims på!

I løbet af den næste måned fejrer vi historien på vores sociale kanaler. Følg med på Twitter og Instagram og genoplev alle dine og dine medsimmers yndlingsøjeblikke – utilsigtede dødsfald, hundrede-babyer-udfordringer, svømmeture gennem jorden og meget mere.

Alt imens kan spillerne se frem til en pokkers god in-game fødselsdagsfest! Vi starter løjerne med en lille opdatering i dag, hvor en særlig genstand i spillet afsløres. Hint: Det er noget, som simmerne kan slappe af i. Det eneste, spillerne skal gøre, er at logge ind i spillet på en hvilken som helst platform og så er der fødselsdagsboblebad.

EA og Maxis har til anledningen også samlet skæve fun facts, der afspejler, hvordan spillerne har leget med livet de sidste 20 år: vidste du fx, at der er blevet dyrket juhuu mere end 1,3 milliarder gange i spillet?

Her er så fødselsdags kollektionen: https://thesims.threadless.com/collections/20th-birthday-collection/