Det næste store spil fra legendariske Bungie kaldes Destiny. Efter 10 år ægteskab med Microsoft og Halo har Bungie indgået en ny 10 års aftale med udgiveren Activision. Der er ikke anden oplysninger omkring udgivelse andet end af det skal ske i 3. eller 4. kvartal i 2013 på Xbox 360 og PlayStation 3.

destiny guardiansDestiny bliver en første persons shooter sat en gang ude i fremtiden hvor mennesker har spredt sig ud i galakserne. Desvære varer det ikke ved og en ukendt kraft udrydder næsten hele menneskeheden som forskanser sig i en kæmpe kugle kaldet “The Traveler”. Menneskerne overlever og formerer sig og lærer at de ikke er alene i universet men at andre voldelige racer nu har overtaget magten. Du er en af de få Guardians som skal forsvarer menneskenes sidste by mod fremmede.

I modsætning til Halo findes der mange helte i Destiny. Du får som spiller mulighed for at skabe din helt egen Guardian. Der er annonceret tre klasser: Hunter, Warlock og Titan. Det bliver også en co-op open world shooter som kommer til at kræve konstant forbindelse til Internettet uanset om du ønsker at spille historie missioner alene eller sammen med andre. Der har floreret rygter om at det ville bliver et spil hvor der skulle betales en abonnement og det er blevet afvist af Bungie.

Det bliver en kæmpe MMO hvor der bliver mulighed for at loote i Borderland style i en verden som minder om Mass Effect og selvfølgelig med den solide first person shooter som er kendetegnene for Bungie stolte traditioner med Halo. Der bliver selvfølgelig mobile apps så du kan være i kontakt med Destiny 24/7. Det kaldes en persistent verden, forstået på den måde at det gennemstrømmer alle elektroniske platforme.

Destiny er bygget på en ny spilmotor det har taget Bungie 6 år at udvikle og som kan holde de kommende 10 år. Det sker i samarbejde med NVIDA, hvor Bungie har medvirket til at få specielt lys på plads sammen med dag/nat cyklus. Bungie ønsker at have et univers som er lagt mere levende og troværdigt end noget der tidligere er set.

Der er endnu ikke nogle skærmbilleder. Det er alene det som kaldes Concept Art som er tegnede skitser som lægges til grund for udviklingen. Vi har samlet et udvalg her under.