husk of the pit

Hvis du er bare lidt kendt i Destiny så tager det ikke lang tid at afgøre at våbenet på billedet “Husk of the Pit” er usandsynligt dårligt. Det er almindeligt og kan benyttes af enhver der er level 10 eller mere. Nu er det bare således at denne lille fætter ikke bare er et nyt Legendary men faktisk også er et helt nyt Exotic våben. Hvordan det spørger du? Læg mærke til den eneste opgradering der eksisterer, nemlig Cannibalism. Den kræver en “Embalming Orb” du skal købe hos Eris Morn. Husk of the Pit opgraderes lidt specielt for du kan kun få XP ved at dræbe Hive fjender. I det øjeblik du har opgraderet den så bliver den til legendary våbnet Eidolon Ally.

eidolon ally

Aidolon Ally minder meget mere om et helt traditionelt Legendary og er meget mere anvendelig. Du kan også opgraderer det på nøjagtigt samme måde som alle andre våben. Denne kræver altså ikke at du kun dræber Hive fjender. Her kan du anvende dine bounties, weeklies og dailies til at få XP så du kan få fuld level på våbnet. Den sidste opgradering af dette våben kaldes “Burgeoning Hunger”. Den er der ikke nogen der har opnået fordi det kræver at du når gennem Crota’s End på Hard Mode som først kommer i januar 2015. Her skal du også være heldig så materialet Crux of Crota dropper. Når Aidolon Ally opgraderes bliver den bliver så til Necrochasm.

nechrochasm a

Nå, men inden du kommer så langt så skal du finde Husk of the Pit og den finder du som et random drop fra de knights der har Blade of Crota. I stedet for at besøge Månen og Jorden og vente på at de dukker op, så kan du med fordel benytte missionen Fist of Crota på Jorden. Det er den første mission i det nye DLC og du kan spurte gennem det første stykke og rykke direkte på Blades of Crota. Hvis Husk of the Pit dropper bliver den placeret direkte i din oversigt. Det er ikke et engram eller en af de små pyramider der typiske indeholder gear, så du kan ikke misse den.

Det kan svarer sig at hente to så du kan have en som Legendary og nummer 2 som Exotic. Den som du ser på video klippet er min nummer to. Når du skal i gang med at dræbe Hive så benyt den første mission på Månen “The Dark Beyond” hvor du kan lade dig dø i indgangen igen og igen mens du dræber rigtigt mange hiv. God fornøjelse.

GamersLounge andre Destiny ProTip’s:

Destiny ProTip: Exotic Bounties

Destiny ProTip: Public Events og udfordringer

Destiny ProTip: Skulls og Burn damage typer

Destiny ProTip: Legendary udstyrs guide

Destiny ProTip: Kom rundt i stil