Så Iron Banner tilbage i Desinty indtil 24. november. Der er ændret flere elementer siden vi så den sidst. Du skal være level 20 for at deltage alene. Hvis du bliver inviteret til et party sammen med en Fireteam leader der er level 20 eller mere kan du deltage selvom du ikker er level 20.

Din Defense og din Attack rating har stor betydning selvom en lavere level spiller kan kompenserer ved at have våben fuldt opgraderet.

Der har været en del rage quitters fordi der ikke var nogen form for værdi i at blive hvis dit hold var meget bagud. Nu får taberne én Medallion of Iron hvor der kan samles op til fem som du får næste gang du vinder.

Husk at besøge Lord Saladin for at få Iron Banner bounties. Det er måden at stige i Rank. Der er i alt 5 Ranks og den rank du havde sidst kommer med over. Når denne Iron Banner er slut så bliver din Rank nulstillet.

Rank 1 låser op for Iron Banner emblemet, Rank 2 for Iron Banner Shader, Rank 3 for Iron Banner rustning og våben, Rank 4 flere våben og rustningsdele samt ting der er specifikke for klasserne, Rank 5 giver igen våben samt en ny Iron Banner Shader.

Husk at hvis du anvender Emblem, Shader og den ting som er specifik for din klasse så giver hver enkelt del 10% boost. Så med alle 3 får du altså 30% ekstra point til at nå næste Rank.

Der er så en speciel boost du kan købe hos Lord Saladin. Den fungerer efter samme princip som de consumables du kan anvende til at få ekstra Glimmer når du dræber fjender. Den kaldes Tempering (Temper betyder at hærde) og gælder i 12 timer og gør at du optjener alt hurtigere. Denne Tempering bliver mere og mere effektiv jo flere dage Iron Banner er aktivt.

Husk at Lord Saladin i denne omgang har eksklusiv level 30 gear til salgs.

Nå ja så kan du også resette dine våben så du får helt nye bonus elementer (perks).

iron banner upgrade