Der har været kritik af Vault of Glass for ikke at leverer det gear som du kunne forvente. Hvem har ikke gang på gang raided blot for at få Acendent Shards og ChatterWhite. Bungie fortæller til GameInformer at der i raided Crota’s End bliver en bedre måde at give loot, hvor der bliver samlet statistik om hvad du har fået og hvor længe det er siden du har fået et godt drop.

Samtidig kommer der to nye materialer Radiant Shards og Radiant Energy der alene skal anvendes til at opgraderer raid gear. Om dette også kommer til at få effekt for VoG er der ikke endnu oplysninger om. Ascendant materiale bliver dermed kun til helt almindelig Legendary gear. Nye primær våben bliver først tilgængelig når Crota’s End kommer i Hard som forventes i januar.

Der bliver også en større ændring i køb af Legendary/Exotic udstyr der nu kommer til at kræve en Commendation du opnår ved at stige i rank hos Vanguard eller en af de andre. Det skulle alt sammen gør det endnu mere interessant at raide, samtidig med at det kræver du også laver andet end at raide.

Du kan læse hele artiklen her: http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2014/12/03/stare-into-the-dark-below-new-details-on-the-destiny-expansion.aspx?PostPageIndex=1