THQ kunne i sidste uge annoncere at Destroy All Humans 2 fra 2006, får sig en helt ny remake i form af Destroy All Humans 2 Reprobed. Her spiller man en alien, der bare gerne vil destruere og slå alle mennesker ihjel. Simpelt nok. Spillet bliver udviklet af Black Forest Games, som også stod bad den remake af Destroy All Humans, som udkom i 2020.

I Destroy All Humans 2: Reprobed tager vi tilbage til 1960’ernes fiktionelle San Francisco kaldet Bay City. Men som den lille alien Crypto, skal hele jorden besejres! Så derfor kommer man også til lokationer inspireret af London, Tokyo og Soviet Unionen. Selvfølgelig kommer man også til månen.

Da udviklerne annoncerede Destroy All Humans 2: Reprobed, fortalte de også at udover at grafikken og spillets performance er blevet bedre, så har destruktions systemet også fået sig en opdatering. Bygninger vil nu gå op i røg og ild, før de kommer brassende til jorden.

Der er også helt nye våben med denne gang. En pistol der kan skyde disco disks, og et våben der kan hidkalde en kæmpe orm fra undergrunden. Fra det tidligere spil har vi også Dislocator våbnet, som er blevet bedre at håndtere og mere kraftfuld. Mellemsekvenser og animationerne er også blevet bedre siden sidst.

Har man lyst til at spille solo eller i split-screen co-op, så kan man også det.

Destroy All Humans 2: Reprobed udkommer eksklusivt til next-gen konsollerne PS5, Xbox Series X|S og PC engang i 2022.