Mikrofonen har cardioid and omni optagemønstre, optagelsesopløsning i studiekvalitet og mikrofonaflytning i realtid, hvilket gør den til en perfekt alsidig lydløsning for content creation og giver bedre kommunikation med enhver pc eller Mac.

Creative Live! Mic M3 tilbyder brugere en større alsidighed, da den kan bruges til flere forskellige ting. Den er designet med to 14mm kondensatorkapsler til de dobbelte optagemønstre, cardioid og omni, som man nemt kan skifte mellem ved hjælp af betjeningsknappen.

Cardioid-mønsteret er det mest egnede til at optagelser med en enkelt person – såsom streaming af spil – da det er frontfokuseret, og derfor fanger de lyde, som er lige foran mikrofonen. Derimod er Omni-mønsteret egnet til at fange lyde fra alle vinkler, og fungerer derfor bedre, hvis man ønsker at optage lyd i en større gruppe, eller hvis man optager en podcast med to til tre værter.

Creative Live! Mic M3 har mikrofonaflytning i realtid, så brugere hurtigt kan foretage justeringer undervejs.

Med op til 24-bit / 96 kHz optagelser i høj opløsning tilbyder Creative Live! Mic M3 renere optagelser, som tilføjer en forbedring af lyden under brugernes livestreams, podcasts, konferenceopkald eller blot til hverdagssamtaler. Dertil leveres mikrofonen også med en knap der gør det muligt at mute mikrofonen, samt med mikrofonaflytning i realtid, som gør det nemt at foretage justeringer undervejs.

Creative Live! Mic M3 er også udstyret med en indbygget port til hovedtelefoner, et aftageligt popfilter og et justerbart bordstativ. Derfor fungerer den som den perfekte mikrofon til spirende content creators, men også til dem som arbejder hjemmefra, da den giver en krystalklar lyd i studiekvalitet – og så til en god pris.

Pris og tilgængelighed

Creative Live! Mic M3 har en vejl .pris på 59.99 EUR og er tilgængelig på Nordic.creative.com.

For mere information, besøg www.creative.com/LiveMicM3