Ratchet & Clank-udvikleren, Insomniac Games er kommet med flere detaljer, om det nye Spider-Man spil. Insomniac fortæller nu at spillet ikke har noget med filmen Spider-Man: Homecoming at gøre, som kommer næste år. Det nye spil vil skildre en ældre og mere erfaren Spider-Man.

Læs hvad Brian Intihar fra Insomniac siger her:

“[Spider-Man is] someone who’s been doing this for more than a couple of years; we want to make sure his fighting style reflects that,”.

“To us, Peter is as important as the Spider-Man character.”

Insomniac vil endnu ikke komme med flere detaljer om gameplay-elementerne i spillet. Men fortsætter:

“We’re going to push him in some areas, whether it’s traversal, whether it’s fighting, whether it’s just open world exploration,” forklarer han. “Peter is a really smart guy. How does that tie into his life not just as Peter Parker but when he brings [his intelligence] to the fight?

Spider-Man er indtil videre en arbejdstitel og udkommer til PlayStation 4. Det er det første licensspil Insomniac nogensinde har udviklet. Spillet har endnu ikke en udgivelsesdato, men filmen Spider-Man: Homecoming kommer i biografen i juli 2017.

Se den flotte trailer til spillet her.

 

Forrige indlægUbisoft giveaway.
Næste indlægHomefront: The Revolution anmeldelse
Jeg er en 24-årig kvinde med en passion for gaming. Mit spilbibliotek er ikke platformsbestemt, men snarere udvalgt efter om et spil har et tiltalende gameplay og historie. Jeg har altid været stor fan af Rockstar Games' udgivelser og følger dem nøje. Mere specifikt, så er GTA-serien min favorit. På nuværende tidspunkt spiller jeg mest på min PS4 og Xbox One. Jeg har ikke været PC-gamer siden DOS-æraen, men jeg interesserer mig for PC'ens rivende udvikling i spilindustrien. Tak fordi, du læste med.