Der går ikke så længe inden Star Ocean: Integrity and Faithlessness lander i butikkerne, og nu kan vi vise jer en ny trailer til spillet.

Det kommer nok ikke bag på så mange at den trailer vi viser jer, er udgivelses traileren, da spillet er lige om hjørnet.

Star Ocean: Integrity and Faithlessness udgives eksklusivt til Playstation 4 den 1. Juli.

Forrige indlægUbisoft giveaway.
Næste indlægHomefront: The Revolution anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)