Indtil videre har vi kun set 1 trailer til Detective Pikachu Movie. Det laver vi om på nu.

Warner Bros har været så flinke at dele en ny trailer til filmen. Detective Pikachu Movie har premiere i biografen den 10. maj.

Ser I frem til Detective Pikachu Movie har premiere?

Forrige indlægFå et gratis Fortnite Battle Pass
Næste indlægROCCAT Vulcan 80 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)