For lidt over en måned siden kunne vi med glæde annoncerer OlliOlli til Nintendo Switch. Nu er spillet endelig udgivet.

Vi plejer at fejre udgivelser med en trailer. Og denne gang fejrer vi selvfølgelig udgivelsen på samme måde.

Skal der spilles OlliOlli i weekenden på jeres Switch?

Forrige indlægFå et gratis Fortnite Battle Pass
Næste indlægROCCAT Vulcan 80 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)