Epic Games har en gave til dig, og det er et gratis Battle Pass.

Imens vi venter på at sæson 8 af Fortnite begynder, hvorfor så ikke klare 13 Overtime Challenges? Så du kan få næste sæsons Battle Pass gratis. Battle Pass giver dig to sæson 8 outfits med det samme, med muligheden for at tjene op til fem outfits.

Sørg for at fuldføre disse udfordringer snart – giveaway slutter 27. februar.

 

Forrige indlægUnravel Two kommer til Nintendo Switch
Næste indlægOlliOlli ude til Switch nu
Jeg har altid været meget interesseret i og fascineret af hele spilindustrien. Det hele startede i sin tid, da jeg fik fingrene i den gode gamle grå GameBoy, der mest af alt mindede om en mursten, men det var kærlighed ved første blik. Siden er der løbet mange spil over skærmen, på forskellige konsoller. Jeg er dog efterhånden endt med, at være en ret solid PlayStation fanboy. Jeg er udstyret med en bred smag i spil, hvilket har givet nogle rigtig fede oplevelser igennem årene. Nogle af de bedste spil jeg har prøvet, kom virkelig bag på mig. Derfor har jeg det også på den måde, at der ikke er et spil jeg ikke synes fortjener en chance. Man ved aldrig hvad der venter én!