Man kan vist roligt sige at Devolver Digital gør tingene lidt anderledes end andre. Kan du huske deres vilde E3 pressekonference sidste år? I næste måned gentager de succesen og stiller op med et nyt show til E3 2018.

Devolver Digitals pressekonference sidste år, var mere en parodi på industrien og gjorde lidt nar af de store drenges præsentationer. Men sjovt og brutalt var det, med masser af blod og gore til dem der kiggede med. Denne gang har deres pressekonference fået et lidt mere “fancy” navn og hold nu fast: Devolver Digital’s Big Fancy Press Conference 2018.

Devolver Digital’s Big Fancy Press Conference 2018 kommer i år til at indeholde rigtige spil fremvisninger og annonceringer. Men ud fra sidste år at dømme, skal vi nok forberede os på endnu et specielt show. Vi kan da kun håbe at det stikker af!

I en pressemeddelelse kunne Devolver Digital understrege at deres præsentation kommer til at indeholde blod og muligvis tab af liv.

[quote]“there will almost certainly be blood, possibly loss of life,”[/quote]

Vi er spændte på at se hvad Devolver Digital’s Big Fancy Press Conference 2018 helt nøjagtig kommer til at indeholde. Det kan kun blive spændende eller ende i en katastrofe – hvilket nok er mest sandsynligt.