Tag alle dine forestillinger om livets muligheder og krøl dem sammen til en bold, som du kan smide ud ad vinduet – for nu kommer der nye boller på suppen! Fra den 6. juni kan du nemlig besøge den virkelig bizarre verden i Tomodachi Life til Nintendo 3DS-familien.

Her kan du opbygge en fantasibefolkning af venner, familie og dine yndlingspersoner fra film, sport og tv, som Mii-figurer, der kommer til live med hver deres personligheder. Dette finder sted på en vild og sjov ø, hvor der er noget nyt at opdage, hver gang du kigger forbi. Den sande følelsesmæssige forbindelse, som du allerede har for dine figurers forbilleder, vil holde dig limet til det underholdende drama, som udspiller sig, når alle er i gang med at udvikle sig og interagere indbyrdes i deres daglige liv i spillet.

Tomodachi-franchisen har allerede taget Japan med storm og solgt i over 5,5 millioner eksemplarer.* Spillets første europæiske titel, Tomodachi Life, er klar til uden fortilfælde at kaste sig ud på dette marked den 6. juni.

Tomodachi er det japanske ord for ven. Du vil straks genkende alle dine venner som Mii-figurer, når du har tilpasset dem eller scannet dem til spillet via QR-kode, med alle deres personlige særheder. Men du kan umuligt forudse, hvad de finder på at lave! For første gang nogensinde vil Mii-figurers opførsel basere sig på personlighedstræk, som du vælger, og udspille den handling, som du sætter i gang. En popstjerne forelsker sig måske i din egen look-a-like. Din mor kaster sig ud i at synge heavy metal-sange. Det bedste af det hele er, at du kan dokumentere disse utrolige øjeblikke for eftertiden og dele dem med alle dine venner via Nintendo 3DS Image Share-servicen.

Tomodachi Life byder på en spændende handling, som udvikler sig en hel del for hver figur, du tilføjer spillet. Figurerne kan du belønne med gaver og tøj, deres livretter eller ting til boligen. Du kan også udvide din Tomodachi Life-horisont med diverse faciliteter på øen samt hjælpe med at løse figurernes problemer.