Så er Codemasters på banen, med et nyt rally spil som vi alle nok kender lidt til. Byd velkommen til Dirt Rally på PC, som vi vil se nærmere på her.

subaru

Mange kender Codemasters for deres Colin McRae Rally serie, så nu vil vi se om Dirt Rally levere varen som vi er så vandt til de gør med deres rally spil.

Når man starter et Codemasters rally spil op, så får man samme oplevelse hver gang. Nemlig den oplevelse at nu skal der ske noget vildt, og vi har fuld fart på. Det holder selvfølgelig også denne gang, for når du har valgt en bil som du skal starte med, så er du allerede i gang med dit første rally løb.

Spillet bliver startet op, og vi er nu i gang med at se spillet an, og WOW siger vi bare. Spillet køre flydende, og levere en ret flot grafisk oplevelse. Det er ikke det vildeste vi har set til dato, men det rammer lige den stemning grafisk, som man kan ønske sig af et rally spil.

findland

Ikke nok med det er et meget flot sil, så er det også meget varierende i hvordan banerne er. For man kommer igennem et stort udvalg af steder verden over. Der er lige fra Finland, Tyskland og selvfølgelig Sverige blandt de mange steder, så der er nok at tage sig til, og det er ret varieret niveau banerne er i.

Man oplever første gang man tager et løb, at sværhedsgraden måske kan skræmme lidt, for ens modstandere laver faktisk ret gode tider allerede fra starten af, og man ender selv med en ”sølle” 6. plads, og den er der jo ingen der vil have. Men når du har taget et par spil, så kan man hurtigt mærke man bliver bedre til det, og stiger stille og roligt op af rang listen, for man skal jo lige ind i spillet før man snupper sin første 1. plads.

flying

Nu da vi er ved hvordan man kører i spillet, så lad os lige runde kontrollen af køretøjer i spillet en gang. Dirt Rally er meget nemt at komme i gang med, men svært at mestre. Man kommer hurtigt ind i kontrollen af de forskellige biler, men for at opnå bedst resultat skal man selvfølgelig give den fuld gas, og der kan det være svært at mestre. Vi har testet spillet med tastatur og en Dualshock 4 controller (Playstation 4 controller), og der vandt controlleren, for den giver uden tvivl den bedste følelse med kontrollen af bilen.

Der er mange muligheder i Dirt Rally, og det er lidt op til en hvor meget man vil have ud af spillet, for det har virkeligt meget at byde på. Spillet har hele 39 biler at vælge imellem, og der er et vælg af muligheder for at opgradere dem. Det er bygget op på den måde, at du selvfølgelig skal tjene penge før du kan købe de store biler, så man skal yde før man kan nyde.

tysk

Nu sidder i måske og tænker, at selvom der er så mange biler, er der så mærkbar forskel på dem. Det kan vi hurtigt sige at det er der. Selvom man tager 2 biler der ligger op af hinanden i stats, så kan man tydeligt mærke forskel på, om det er den ene eller anden bil man vælger. Så husk at se hvad bilerne kan inden du køber dem, for valget kan have stor betydning for dine kommende løb, hvis du vælger en type bil der ikke matcher din kørestil.

Man skal som sagt yde før man kan nyde, og dette gælder også online delen i spillet. For hvis du vil have adgang til online delen i spillet, så skal du tjene penge så du kan købe dig til en bil at køre online i, hvilket faktisk fungerer ganske fint, for på den måde får man mest ud af spillet. Og derved får spillet også en del mere tid at leve i.

online

Dirt Rally har mange ting at byde på, og har alle de værdier som et rally spil skal have. Så skal du have et rally spil, der skråler køb mig, så er Dirt Rally dit næste spil du skal ud og investere i.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægNy Dead or Alive 5: Last Round karakter teaset
Næste indlægDanske The Raveonettes som Premium Show i Guitar Hero Live
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
dirt-rally-anmeldelseDirt Rally har mange ting at byde på, og har alle de værdier som et rally spil skal have. Så skal du have et rally spil, der skråler køb mig, så er Dirt Rally dit næste spil du skal ud og investere i.