Først lød rygtet på at den kommende streaming tjeneste fra Disney skulle hedde Disney Play. Men dette var ikke tilfældet.

Disney har på deres hjemmeside løftet sløret for hvad streaming tjenesten kommer til at hedde. Byd stort velkommen til Disney+.

Disney+ er en tjeneste som byder på en masse indhold fra blandt andet Marvel, Star Wars og Pixar universet.

Skal Disney+ testes af når den en kommer en gang i 2019?

Forrige indlæg11-11: Memories Retold ude nu
Næste indlægDéraciné anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)