Der har floreret en del rygter omkring en YouTube app til Nintendo Switch. Det er nu en realitet.

YouTube har valgt at udsende en app til Nintendo Switch. Så nu er der endnu en platform du kan se dine ynglings klip på. Switch versionen indeholder de samme muligheder som de andre YouTube app vi kender. Den fylder kun 89 MB, så man skal ikke bekymre sig om plads mangel ved at downloade appén.

Skal der ses en masse YouTube i weekenden?

Forrige indlæg11-11: Memories Retold ude nu
Næste indlægDéraciné anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)