Så er der mere nyt fra Disney til Infinity 3.0. Denne gang er det udvidelse Marvel Battlegrounds der adskiller sig fra de traditionelle playsets som f.eks. Star Wars sættet. Det læner sig op af den kommen film Captain America: Civil War, hvor Marvel heltene kæmper mod hinanden. I Marvel Battleground får du både en ny historie og, for første gang i Disney Infnity, mulighed for at slås med 3 andre.

di3 battlegrounds 04

Det er local multiplayer forstået på den måde at I alle 4 sidder på samme konsol. Hvis er mangler en enkelt spiller eller 3, så erstattes manglende spillere af computerstyrende udgaver (AI). Der findes en række forskellige arenaer som f.eks. S.H.I.E.L.D.’s base på månen eller det farverige Asgard hvor Thor bor. Marvel Battlegrounds kommer med Captain America. Der kommer flere figurer i løs vægt som f.eks. Hulkbuster Iron Man, Ultron, Ant-Man , Vision og Black Panther. Noget af det bedste er at alle Disney Infinity 2.0 figurerne kan anvendes.

di3 battlegrounds 03

Spillet er det som kaldes en brawler (eller Beat’em’up) som f.eks. Super Smash Brothers. Kampen finder sted i en arena hvor kameraet er trukket lidt længere tilbage end ellers. Det giver et fint overblik over området. Arenaen kan også ødelægges så der åbnes op for andre område af banen hvor kampen kan afsluttes. Der er også en række helt nye evner til hver figur for at gøre oplevelsen så komplet som muligt. Der er helt nye comboer og selvfølgelig ultimate angreb.

di3 battlegrounds 02

Historie delen af playsettet fænger mig ikke så meget. Jeg tror det er alderen der trykker. Jeg kan se at målgruppen stadig finder det underholdende at samle nye ting til Toybox samtidig med at der er en ny figur at opgradere. Det er nok den del af indeholder der bare skal spilles igennem. Der hvor jeg ser hovedparten af tiden blive brugt er på brawler delen. Der er også forskellige spiltyper fra den helt hardcore hvor du kun har et liv til Superhero hvor en af spillerne er Superhelt og den eneste som kan optjene point. Den som står Superhelten i jorden bliver næste helt. Som noget nyt kan du få en Trial Token hvor du får adgang til en figur du ikke har. Den kan du så prøve og det er en elegant måde at få en smagsprøve inden du vælger at anskaffe den.

di3 battlegrounds 05

Der er ingen tvivl om at Marvel Battlegrounds hører hjemme hos alle Marvel og brawler fans. Levetiden er lang og med mulighed for at anvende de tidligere figurer gør det ikke så meget at der kun er en ny udgave af Captain Amerika med i sættet. Faktisk vil jeg mene at dette fin kunne udgives som et selvstændigt spil.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægBlue-mikrofoner kommer til Danmark
Næste indlægRoccat Ryos MK FX anmeldelse
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
disney-infinity-3-0-marvel-battlegrounds-anmeldelseDer er ingen tvivl om at Marvel Battlegrounds hører hjemme hos alle Marvel og brawler fans. Levetiden er lang og med mulighed for at anvende de tidligere figurer gør det ikke så meget at der kun er en ny udgave af Captain Amerika med i sættet. Faktisk vil jeg mene at dette fin kunne udgives som et selvstændigt spil.