DM i esport afholdes lørdag den 1. juni i Odeon, Odense

0
1327

Lørdag den 1. juni tørner de 26 bedste danske esport-hold fra klubber, foreninger og virksomheder sammen i Odeon i Odense. Entreen er gratis, og kampene kan følges live i salen eller via stream.  

Når By- og Kulturrådmand Jane Jegindlørdag officielt åbner DM i Esport, er det kulminationen på ni måneders intens konkurrence blandt mere end 3.000 gamere fra hele landet fordelt på over 500 hold.”Efter en veloverstået sæson ser vi frem til at slutte anden sæson i ligaen af med et brag, når vi åbner dørene til Odeon i Odense for de passionerede danske esport-fans,” siger Karen Friis, bestyrelsesformand i YouSee eSportligaen.
Dagens program er som følger:
Kl. 09:00 – Dørene åbner
Kl. 10:00 – ASK-US-show med YouTuberne RobinSamse og Lasse Vestergaard
Kl. 12:20 – Officiel åbning med By- og Kulturrådmand Jane Jegind
Kl. 12:30 – DM-finale Fortnite
Kl. 15:00 – DM-finale i League of Legends
Kl. 18:00 – DM-finale i Counter-Strike: Global Offensive Udover titlen som danmarksmester kæmper de kvalificerede hold også om muligheden for at repræsentere Danmark ved det verdensmesterskab i esport, der afholdes til december og finder sted i Seoul, Sydkorea. Finalerne er åbne for offentligheden, og der vil være fri entre. Alle finalekampe kan følges live i salen eller streames på Twitch.tv eller via YouSee eSportligaens Facebook-side.