Vi skal tilbage til Maj måned sidste år, hvor DOOM indtog verden med en ny udgivelse til de 2 førende konsoller og PC. Nu er turen endelig kommet til Nintendo Switch, og den version har vi set nærmere på.

For god ordens skyld, vil vi med det samme se på forskellen mellem Switch versionen frem for de andre. Der er ikke markant forskel på de versioner, men der er dog lidt forskel som man bemærker hvis man har spillet sidste års udgave af DOOM.

Noget der har været på tale lige siden spillet blev annonceret til Nintendo Switch har været spillets framerate. Folk har haft sin tvivl om Switchen kunne levere varen da der var tale om 30 FPS både i dockén og når der spilles håndholdt. Vi kan med det samme sige, at vi ikke har oplevet lag spikes der ikke er set i de andre versioner. Og spillet kører flydende uden de store problemer.

Den grafiske del på Nintendo Switch, leveres rigtigt flot og det står super skarpt. Vi er ret imponeret over Bethesda har hevet alle de kræfter frem af Switchén og fået denne vilde grafiske oplevelse ud til os Nintendo elskere. Der er selvfølgelig en lille forskel at mærke frem for da vi spillede det på PS4, men det er ikke noget der er værd at nævne, for det er minimalt forskel der er at finde.

En ting der er ærgerligt Bethesda ikke har valgt at få med i Switch versionen er den map editor der gør man kan lave sine egne kort og dele dem som multiplayer maps. Grunden til man har valgt dette skal findes i, at det ville fylde for meget på Switchéns sparsomme hukommelse, hvilket vi forstår. Men igen der skal jo ikke mere end et Micro SD kort til at løse dette, så et problem er det jo ikke, så længe man laver det som noget der kan downloades. Men den lader vi ligge, og håber Bethesda ser vores bøn om at få det med i Switch versionen.

Men selvom dette SnapMap ikke er en del af DOOM på Switch, bruger man meget nemt et utal af timer på multiplayer mulighederne der er. For der er en masse action i dette, og det forventer man selvfølgelig af en titel som DOOM.

Bliver man træt af at løbe som en gal og nakke de andre online, så er der selvfølgelig også spillets singleplayer del. Singleplayer delen er en direkte kopi af den vi kender fra DOOM på PS4, Xone og PC. Du skal nakke horder af monstre oden at tænke meget mere over det. Dette er lige i DOOM ånden og er lige så underholdende som man kan forvente.

En ting man skal vide med singleplayer delen er at man ikke være typen der kan farer vild i sit eget badekar. For de forskellige områder man skal igennem i DOOM kan godt være ret omfattende. Og man kan ikke bare løbe igennem det hele, for nogle gange bliver man ”låst” fast til et område til alle monstre er nedlagt. Det er vildt fedt med denne form for gameplay, for på den måde bliver man ”tvunget” til at nedlægge en masse fjender, hvilket man jo er vandt til med DOOM.

Der er ting der kan tages til overvejelse med DOOM til Nintendo Switch. Har du versionen til en af de andre konsoller eller PC og kun skal spille derhjemme, kan det ikke betale sig at købe denne. Men vil du derimod have DOOM med på farten, er Nintendo Switch versionen den perfekte vinder. Og er du første gangs køber af DOOM og har en Nintendo Switch, så køb endelig denne version.

DOOM har fået nyt liv på Nintendo Switch, og bedst af alt kan vi få spillet med når vi er på farten. Spillet vinder vores gamer hjerte endnu en gang.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægMaster X Master lukkes ned
Næste indlægApollo Justice: Ace Attorney udgives i morgen
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
doom-anmeldelse-nintendo-switchDOOM har fået nyt liv på Nintendo Switch, og bedst af alt kan vi få spillet med når vi er på farten. Spillet vinder vores gamer hjerte endnu en gang.