Der var stor glæde for mange Nintendo fans da Doom blev annonceret som en kommende Nintendo Switch titel. Nu kan vi så fortælle hvornår spillet udgives.

Nintendo´s Europæiske Twitter profil har nemlig løftet sløret for hvornår Doom udgives på Nintendo Switch:

Så nu kan I godt sætte X i kalenderen den 10. November!

Forrige indlægAlien Covenant konkurrence
Næste indlægFire Emblem Warriors anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)