dkhold

Nu skal vi se nærmere på, hvad der sker hvis man blander Dynasty Warriors med Dragon Quest universet. For nu er det tid til at kigge nærmere på Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below, som lige er udgivet til Playstation 4.

Inden vi kommer for godt i gang med anmeldelsen, så kan vi lige fortælle jer, at dette spil er hack ´n´ slash spil, med meget stort H. For du kommer til at nedlægge store horder af fjernder på den fede måde.

Spillet starter roligt ud, med at man ”kun” har 2 karakterer på sit hold. Og når du er kommet godt ind i spillet, og har fået lidt ide om hvad spillets historie peger hen imod, så kommer der flere til. Man kommer til at være max 4 på holdet af gangen. Det er også lækkert at man har de forskellige karakterer på holdet, for hver af dem har nogle forskellige ting de kan, hvilket er godt til de forskellige situationer man kommer ud for.

dqkamp

Nu da vi er ved de karakterer man har på holdet når man spiller. Så kan vi godt undres meget, hvorfor der ikke er Co-Op i spillet, for man kan sagtens skifte imellem dem, men bare ikke spille det med andre. Det ville ellers have været meget ideelt til dette.

Men lad os se bort fra dette lille afbræk, og vende tilbage til det gode i spillet, for der er en del af det. Grafikken er ikke prangende, men faktisk ganske stemnings fuld, og man nyder et hvert minut i Dragon Quest Heroes. De videosekvenser der er i spillet, er faktisk rigtig flotte, og man kan nemt blive lidt betaget af dem.

Gameplayét i spillet er ret sjovt, for hvem kunne ikke tænke sig at være nærmest uovervindelig, og ikke have et problem med at lægge sig ud med en horde af 150 fjender, og gå derfra uden en skramme. Men selvom man er stærk, og kan slå en masse betyder det ikke at man ikke kan dø. For når du er kommet lidt i gang med spillet, er der ret meget taktik over det, og nogle heftige boss kampe.

dqkamp

En lille ting, der godt kan være lidt forstyrrende, når man spiller er styringen. For når du er i gang med din færd med at slå en masse på en gang, så kan kamera vinklen godt drille en del, så du måske ikke lige løber den vej du havde regnet med du gjorde. Men når det så er sagt, så er det ikke så skidt endda. For når man har vænnet sig til den lidt kluntede styring, så kører det faktisk ret godt.

Historie delen, er nok den der holder spillet kørende. For historien i spillet er meget god, og man gider godt følge med i den, selvom der er utallige samtaler, og filmsekvenser. Man kan dog godt føle at når man kører historie delen igennem, at spillet kører lidt i ring, for mange af de quests man skal ud på, ligner meget hinanden.

dkboom

Selvom Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below, har fået et par hak over tuden, er det absolut ikke noget skidt spil. Der er til mange timers underholdning i spillet, og man keder sig ikke mens man spiller det.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægBlack Ops 3: Xbox One vs. Xbox 360
Næste indlægFallout 4 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
dragon-quest-heroes-the-world-trees-woe-and-the-blight-below-anmeldelseAlt i alt, så er Dragon Quest Heroes: The World Tree's Woe and the Blight Below, et spil som burde stå i en hver hack ´n´ slash fans spilsamling. For spillet har mange af de værdier som det kræves af denne spil type, og man kan nemt tage sig et par timers spil mere.