Denne seneste udgave af Fallout 4 er godt på vej mod at blive året success. Forhandleren Kinguin har allerede så mange forud bestillinger på Fallout 4 at det også er en stærk favorit til titlen som Årets Spil.

PR chefen, Pawel Radzimski, udtaler: “Vi er måløse over den store interesse for Fallout 4. Vores målsætning er altid at have de de bedste priser. Med det antal forudbestillinger vi ser for Bethesda eventyr så ser det ud som om vi både har den bedste pris og samtidig en kandidat til Årets Spil.”

Om Kinguin
Kinguin.net er et af de mest populære websted til at købe spil til en lang række formater. Med mere end 13.000 spil i butikken har online butikken for nylig udvidet med Kinguin.se der også yder support på svensk. Kinguin har mere end 3 millioner kunder.

Forrige indlægBlack Ops 3: Xbox One vs. Xbox 360
Næste indlægFallout 4 anmeldelse
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.