E3 2019 er overstået, men derfor skader det jo ikke at lave en opsamling af hvad der er sket for Bandai Namco.

The Witcher 3: Wild Hunt kommer til Switch

The Witcher 3: Wild Hunt har været et kæmpe hit på flere platforme allerede. Nu kommer det store succes spil til Nintendo Switch. Det bliver udgivet til Switch i en Complete Edition, så vi kan med garanti sige at der ikke kommer til at mange indhold i denne version.

Elden Ring annonceret

En ny titel er annonceret fra FromSoftware. Byd velkommen til Elden Ring. Spillet bliver i bedste Fantasy RPG stil. Elden Ring udgives til PlayStation 4, Xbox One og PC. Spillet har ikke fået udgivelses dato endnu.

Dragon Ball Z: Kakarot annonceret

Dragon Ball Z serien har mange år på bagen, og nu kan vi byde på en ny titel til den serie. Dragon Ball Z: Kakarot udgives en gang i starten af 2020 til PlayStation 4, Xbox One og PC.

Cyberpunk 2077har fået udgivelses dato

Hvis vi siger Cyberpunk 2077, så er der helt sikker en masse læsere der har en mening om det spil. Nu kan vi glæde jer alle med en udgivelses dato til spillet. Sæt X i kalenderen den 16. april 2020, for der udgives spillet til PlayStation 4, Xbox One og PC.

Tales serien vokser snart

Tales of Berseria er den sidste titel vi kender til i Tales serien. Nu er en ny titel annonceret. Vi byder hermed stort velkommen til Tales of Arise. Spillet står til udgivelse i 2020 til PlayStation 4, Xbox One og PC.


Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered

Det er populært at lave Remastered versioner af spil vi kender. Nu er turen kommet til Ni no Kuni: Wrath of the White Witch. Spillet udgives i en PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch version.

Disney Tsum Tsum Festival får ny trailer

Det er ikke meget vi har set til Disney Tsum Tsum Festival her på det sidste. Men under dette års E3 dukkede en ny trailer til spillet op. Vi får en masse nyt omkring spillet, så det er bare at læne jer tilbage og nyde denne trailer.

Code Vein har fået udgivelses dato

Indtil videre har vi vidst at Code Vein skulle udgives en gang i år. Nu kan vi fortælle hvornår spillet udgives. Code Vein udgives til PlayStation 4, Xbox One og PC den 27. september.

Rad kan forud bestilles nu

Hvis du vil være sikker på at få Rad på udgivelses dagen, har vi godt nyt her. Der er nemlig åbnet for forud bestillinger på spillet nu. Indtil videre er det kun digitalt spillet kan forud bestilles. Det kommer i en PlayStation 4, Xbox One og PC version. Forud bestiller man Rad får man et eksklusiv Joystick Bat våben.