EA Play startede E3 2017 ud med en konference der bød på lidt af hvert. Største delen af showet stjal Star Wars: Battlefront II med næsten 15 min. gameplay af spillets multiplayer. Vi har samlet højdepunkterne fra showet og her får du det hele samlet i én pakke. Vi dækker også de andre konferencer i løbet af ugen, men uden for meget snak . . . lad os komme igang!

 

Madden 18 ‘Longshot’ Trailer & Ny Story Mode – 25 August, 2017 (PS4 og Xbox One)

EA Play’s pressekonference handlede rigtig meget om deres sports spil og et af dem der tog scenen først var Madden 18. Ligesom FIFA 18, vil spillet også komme til at indeholde en story mode som blev vist frem i traileren ‘Longshot’. Madden 18 køre på EA’s egen Frostbite engine og kommer til at se fantastisk ud.

spillets story mode kommer til at fortælle om Davon Wade, en amerikansk fodboldspiller fra University of Texas. Her følger vi hans vej fra bunden og til hans storhed i NFL. Dette bliver det aller første Madden spil i serien, der kommer til at indeholde en decideret historie hvilket har været efterspurgt fra fans af spillene, i rigtig lang tid.

Madden 18 udkommer både i en standard version og en G.O.A.T. Edition. I G.O.A.T. Edition vil spillere få adgang Madden 18 3 dage inden spillets udgivelse d. 25 August, 2017. Derudover vil man også få 1 elite spiller fra dit favorit NFL hold sammen med 2,500 kontrakter. Ultimate Team uniformer, 1 ud af 5 elite G.O.A.T. spiller og hele 12 Madden Ultimate Team squad pakker vil også være inkluderet.

 

Battlefield 1 “In The Name of the Tsar” Udvidelses Trailer – September, 2017 (PS4, Xbox One og PC)

Battlefield 1 udkom allerede sidste år, men de der stadig spiller kan se frem til meget mere indhold i år. Under showet blev der vist helt nyt indhold frem  i form af Night Maps og den helt nye udvidelse “In The Name of the Tsar”.

Udvidelsen kommer til at indeholde hele 6 nye baner, nye våben, biler, den Russiske hær, “the iconic women’s battalion of Death” og meget mere. EA lovede at “In The Name of the Tsar” skulle blive den største udvidelse Battlefield serien nogensinde har haft.

 

FIFA 18 “The Journey: Hunter Returns” Trailer & Gameplay – 29 September, 2017 (PS4, Xbox One, PC, PS3, Xbox 360 og Nintendo Switch)

Det næste store fodbold spil, FIFA 18, havde hele to nye trailers med sig. Her fik vi både en del gameplay at se samtidig med at spillets story mode også fik sig en ny teaser.

Spillet udkommer på de nutidige platforme, dog bliver Nintendo Switch udgaven anderledes i forhold til de andre. Switch ejere vil ikke få glæde af den grafiske fordel med Frostbite engine, da der er valgt en anden til denne version af spillet. Derudover vil der heller ikke være den unikke story mode, der er blevet snakket om. Dermed, skal man ikke forvente det helt store FIFA , hvis man har en Switch.

Spillet udkommer på de nutidige platforme, dog bliver Nintendo Switch udgaven anderledes i forhold til de andre. Switch ejere vil ikke få glæde af den grafiske fordel med Frostbite engine, da der er valgt en anden til denne version af spillet. Derudover vil der heller ikke være den unikke story mode, der er blevet snakket om. Dermed, skal man ikke forvente det helt store FIFA eventyr, hvis man har en Switch.

Hvis du er medlem af EA Access eller Origin Access kan du fyre op for FIFA 18 og spille i optil 10 timer, med start den 21 September, 2017.

 

Need for Speed Payback Gameplay Trailer – 10 November, 2017 (PS4, Xbox One og PC)

Ghost Games og EA kunne præsentere deres kommende højoktan bilspil, Need for Speed Payback, med en rigtig fed trailer.

Need for Speed Payback kommer til at have en spændende og actionfyldt singleplayer kampagne. Historien omhandler Tyler Morgan der prøver at samle et hold af racerkører for at kunne besejre et kartel kaldet “The House”. Spillet finder sted i Fortune Valley der er fylt med byser, bjerge, dale og ørkener.

Under et ræs skal man køre med stil for at fordoble ens gevinster. Man skal bla. satse på hvad udfaldet bliver og dermed gamble med sine penge i håb om at score stort!

De der køber Need for Speed Payback Deluxe Edition kan allerede spille d. 7 November imens andre må vente til d. 10 November.

 

A Way Out; Prison Break agtig co-op – TBA (PS4, Xbox One og PC)

Fra udviklerne af Brothers: A Tale of Two Sons kommer et overraskende nyt spil. A Way Out kommer til at byde på en ny form for co-op hvor det gælder om at bryde ud af et fængsel og flygte fra politiet.

Man starter ud i et fængsel og her møder vi de to indsatte, Leo og Vincent. De kender ikke hinanden, men er begge endt i fængsel for den ene eller anden forbrydelse. De har hver deres historie, men sammen skal de finde ud af at kommunikere og bryde ud af fængslet.

Spillet er specielt designet for to spillere og sammen kommer man gennem fede action sekvenser, biljagter, nævekampe, skuddueller og en hel del mere.

 

Ny Bioware spil “Anthem” Annonceret – TBA (Xbox One, TBA)

En titel der kun fik sig en mindre teaser, var det helt nye spil fra udvikleren Bioware, Anthem.

Anthem kan der ikke fortælles så meget om, da EA kunne fortælle at man vil se mere til spillet imorgen under Microsofts pressekonference. Det blev heller ikke nævnt om det var en eksklusiv titel kun for Xbox One, men vi ved mere om Anthem imorgen.

 

Star Wars: Battlefront II; Nye karakterer, Udvidelser, Gameplay & Multiplayer – 17 November, 2017 (PS4, Xbox One og PC)

Star Wars: Battlefront II fyldte størstedelen af EA Play’s pressekonference. Der blev vist rigtig meget gameplay og indhold. I en helt ny trailer for spillet, ses den tydelige fokus på at inkludere så mange områder fra Star Wars universet som muligt. Darth Maul mod Yoda, Rey og Kylo Ren i lyssværd duel, kampe til lands og i luften og ikke mindst spillets singleplayer historie der kommer til at finde sted mellem Return of the Jedi og The Force Awakens.

Et af de store bønner fra spillere af det første Star Wars: Battlefront var ønsket om mere indhold. Denne gang skulle Star Wars: Battlefront II indeholde mere end 3 gange så meget indhold end forgængeren. Den kommende Star Wars film Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi vil også være at finde i spillet hvor vi får at se en ny planet og muligheden for at spille som Finn og Captain Phasma.

Noget af det som der også bliver satset stort på er indhold der kommer efter spillets udgivelse såsom Heroes, Maps, og en hel del mere indhold. . . og det bliver GRATIS!

Der vil også være helt nye Heroes og karakterer, Star Cards og muligheden for at kunne personliggøre dine helte og klasser med Uncommen, Rare eller Epic Star Cards.

Youtube – XCageGame

Til aller sidst blev vist en god portion af Star Wars: Battlefront II’s multiplayer. Det blev til en episk kamp da en gruppe af spillere tog til scenen for at gå i en hæsblæsende krig på Naboo i “Assault on Theed”. Delt op med clone troopers og battle droids, blev der udvekslet masser af skyts i hele 15 min.

 

Det var EA Play for denne gang og der kommer sikkert endnu flere nyheder i den kommende uge. Så hold øjnene på Gamerslounge. dk og læs vores sammendrag af de andre konferencer de næste par dage.