Hvis du venter på The Elder Scrolls V: Skyrim på Nintendo Switch, så kan vi glæde dig.

Der er nemlig frigivet en ny trailer til spillet, og vi får løftet sløret på en ny funktion i spillet. De fleste Nintendo spillere havde nok set den komme. Men for at fortælle alle det, kanvi med stor glæde fortælle at spillet kommer til at understøtte Amiibo. Vi får blandt andet set Amiibo kan låse op for Link kostume og kister.

Ud over det, så kan vi også i denne trailer se at spillet gør brug af Jou-Con funktionen. Så vi kan med sikkerhed sige at vi får en unik oplevelse i spillet.

Vi kender ikke udgivelses datoen på The Elder Scrolls V: Skyrim til Nintendo Switch, men vi ved det udgives inden Juleaften 2017.

Forrige indlægXbox E3 pressebriefing
Næste indlægFar Cry 5 får nyt Artwork og Screenshots
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)