Kingdom Hearts III er spillet mange venter på, men ingen ved hvor længe vi skal vente. Men nu kan vi forsøde ventetiden med en ny trailer.

Vi ved desværre stadig ikke hvornår Kingdom Hearts III udgives, og Square Enix holder kortene meget tæt ind til kroppen, lige som vi kender det når der er tale om Kingdom Hearts eller en Final Fantasy titel.

Men nu er der i det mindste frigivet en ny trailer til spillet, og det bliver vildt ser det ud til. I denne nye gameplay trailer, for vi blandt andet set Sora, Anders And og Fedtmule slå sig løs som vi aldrig har set det før!

Vi håber på at dette års E3 løfter sløret for mere information om hvornår vi kan nyde Kingdom Hearts III, for vi vil have det spil nu.

Ser du frem til Kingdom Hearts III?

Forrige indlægXbox E3 pressebriefing
Næste indlægFar Cry 5 får nyt Artwork og Screenshots
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)