reddeath_marquisDer er ikke tvivl om at Activision/Bungies kommende Destiny forventes at slå et ordentlig hul i de konventioner der omgiver first person shooters. Det er de årige udgivelser fra Call of Duty der har holdt liv i masser af fans, men vi er klar til en dybere og mere omfattende oplevelse. Det er jeg sikker på at Bungie kan skabe. De har stor erfaring fra Halo som er og bliver en af de største FPS oplevelser du kan finde på en konsol. Bungie og Activision holder også kortene tæt ti kroppen og nu er der så endeligt sluppet lidt mere information ud.

Vi har fået billeder og information om nogle af de våben der bliver mulighed for at anvende. Hvert eneste våben har sin egen historie. De er ikke bare spytte ud fra et samlebånd, nej de er blevet skabt med kærlighed før de er blevet efterladt af en dødsdømt civilisation. Som alle de eksotiske våben i Destiny så er den nuværende Guardian ikke nødvendigvis den oprindelige ejer. Dette er jagtvåben, længe glemt, der blot ligger og venter på at blive anvendt til deres oprindelige formål – at dræbe. Kig med når vi viser dig de fem første våben.

duke_marquisRed Death er ikke en riffel der kan bruges af alle. Det er et blodigt stykke metal der skal findes. Eksotiske våben skal opdages og findes og de er håndlavede af dine forfædre. At finde og få fat i et under en mission er det hel værd.

Der er selvfølgelig også våben der ved første øjekast ikke virker bemærkelsesværdige. Det gælder Duke MK. 44. Du skal ikke lade dig narre for den har et perfekt holo sigte og en hårfin aftrækker. Det er alt sammen med til at gøre dette våben et farlig cocktail for alle der uforvarende tager dig for en ren amatør.

thunderlord_marquisThunderlord kan virke som et helt almindeligt maskingevær. Der er bare lige den forskel at det benytter elektrostatiske projektiler og dermed anretter mere skade end alle andre våben. I universet så er den typiske kommentar at det eneste der er mere farligt end en Guardian er en Guardian med en Thunderlord.

Du skal selvfølgelig ikke snydes for to klassikere nemlig finskytteriflen Closing Time og granatkasteren Gjallarhorn. Det er ikke fordi disse våben er almindelige de er bare dødelige på en helt anden og mere kontant, og larmende, måde end nogle af de andre.

closing_time_marquis gjallarhorn_marquis