Det er ikke så tit vi ser en test og anmeldelse af en gaming stol. Selvom at en gaming stol finder mere og mere indpas i kontormiljøer og ikke mindst i gamerrum og stuer rundt omkring. Spørgsmålet er tit om det kan svare sig at opgradere fra en almindelig kontorstol som vi kender det, og så over til en gamerstol.

Jeg har flere gange været forbi Bilka og Elgiganten og set på de stole som findes i et væld af udgaver og farver. Prisen svinger lidt på de forskellige og koster fra Ca. 1.200kr. og op til flere tusinde kroner.

EL33t Elite gaming stol V2 ligger lige i midten på omkring de 1.500kr. Men som sagt. Kan de betale sig at opgradere.

Jeg ville lyve hvis jeg svarede nej, fordi der er en meget væsentlig forskel i både komfort og følelsen af kvalitet.

El33T V2 er toppen af gaming stole fra EL33T, lavet i læder, blødt skum og forskellige indstillings muligheder. Den er udformet som et recarosæde dog væsentligt bredere og en hel del dybere. Komforten er virkelig god og er meget behagelig.

Meget vigtigt for stolen er at den er ret nem at samle og tog ikke mere end 5 minutter fra delene var oppe af pakken, til den stod fuldt samlet. Der skal ikke den store NASA teknikker til at samle den, så har man samlet IKEA møbler, så burde den ikke volde de store problemer.’

Noget ikke helt uvæsentligt hos de mandlige brugere, så dufter stolen af ny bil, hvilken jeg godt vil understrege som et øm punkt ved mig. Fordi hvem pokker kan ikke lide duften af ny bil.

Jeg har brugt stolen nu i et par uger og kan kun sige at min “gamle” kontorstol nu må se sig slået og derved indtage den sørgelig plads i kælderen blandt edderkopper og støv. Der er ingen tvivl om at en gamerstol er en klar opgradering. Jo prisen er derefter, men man får også langt mere komfort ved en gamerstol.

EL33T V2 kommer med en lændepude som fastgøres med to brede elastikremme og en nakkestøtte, der også har en bred elastikrem, for at fæstne den til stolen. Dejligt at man kan tage dem af og på efter behag.

Alt er dog ikke lutter solskin ved EL33t V2. De to armlæn sidder meget langt ud i hver side. Selvom jeg er en smule bred over skuldrene, så fandt jeg det desværre ikke som den optimale placering for dem. Der foretrak jeg dem der sad på min kontorstol i forhold til dem, som sidder på EL33T V2.

Hjulene på EL33T V2 virker også en smule plastik-agtig og knap så holdbare, men jeg oplevede nu ikke de store problemer med dem. Jeg vil dog anbefale at man køber et underlag til gamerstolen, da hjulene laver mærker i gulvet, hvis man ikke har det.

 Samlet vurdering:

EL33T V2 gaming stol er en ganske god investering hvis man sidder mange timer foran computeren. Jeg vil da både anbefale den til almindelig kontorbrug og gaming. Prisen variere lidt fra 1.299kr til 1.699kr. alt afhængig af hvor man kigger henne. Men den ligger ikke i den dyre ende af gamerstole.

Det eneste der trak lidt ned var de to armlæn som beskrevet ovenover, sad alt for langt fra stolen.

Jeg giver stolen 4 ud af fem stjerner, da der stadig er plads til forbedring.

 

Tak til Aurora Group Danmark for at gøre denne test og anmeldelse mulig.