Hvis du er en af dem, som har skrevet sig op til Elder Scrolls Online betaen på Playstation 4, så er det nok en god ide, at kigge din mail indbakke lidt mere efter i disse dage.

For netop nu mens du læser dette, så er de nemlig i gang med at sende invitationer ud til den begrændsede åbne beta til Elder Scrolls Online på Playstation 4.

Har du ikke fået nogen invitation endnu, så er der stadig chance for det, for betaen starter først i morgen, og slutter igen på mandag, og de sender invitationer ud løbende indtil i morgen, så der er mulighed for man får en endnu.

Hvis du er en af de heldige der får en invitation, så husk at gøre lidt plads til Elder Scrolls Online, for betaen kommer til at runde de 50 GB har vi hørt.

Elder Scrolls Online udgives til Playstation 4 den 9. Juni i år, så der er jo ikke så længe til det kommer, til dem der ikke var så heldige at få en invitation.

Fik du en invitation ? Del gerne jeres erfaringer med spillet, efter i har prøvet det lidt, hvis i har været så heldige at få invitation til spillet.