Bungie har netop færdiggjort deres første af fire streams via Twitch i anledning af den kommende udvidelse til Destiny, House of Wolves. Som de fleste nok allerede ved kommer udvidelsen ikke til at indeholde et nyt raid, men Destiny spillere har heldigvis udsigt til mange andre gode tiltag.

Foruden et forhøjet level cap, fra 32 til 34, bliver det også muligt at opgradere gamle våben og udstyr så det matcher de mange nye udfordringer som vi har i vente. Det kommer til at ske igennem en såkaldt ‘Ascension’ mekanik der kræver forskellige ressourcer, hvoraf størstedelen er nogen som spillere allerede har adgang til. Ascendant materialer er altså igen blevet brugbart, ikke mindst fordi the Speaker tilbyder at veksle mellem dem, Glimmer og andre brugbare råstoffer.

House of Wolves kommer endvidere til at introducere et nyt socialt opholdssted i The Reef, ikke ulig the Tower. Herfra ledes slagets gang mod de forræderiske Fallen, med nye bounties, historiemissioner og meget andet.

Måske vigtigst af alt er at mange af de nye tiltag forbundet med House of Wolves vil blive gjort tilgængelig for alle, hvad end de køber udvidelsen eller ej. Sammenlignet med The Dark Below, der udover et par bounties ikke gjorde meget for spillere uden DLC’et, kan samtlige Destiny spillere altså se frem til en masse nye indhold, muligheden for at opgradere gear og ikke mindst at nå level 34. Det bliver spændende at se hvordan det hele hænger sammen når House of Wolves bliver gjort tilgængeligt om en lille måned, d. 19 maj.

Næste onsdags går Bungie igen i luften, denne gang med fokus på den nye multiplayermode ‘Trials of Osiris’. Fang dem på Twitch klokken otte, lokal tid.