https://gamerslounge.dk/wordpress/wp-content/uploads/2019/03/titan_souls_-_screen_2.pngHvis man er færdig med Bloodborne og ville ønske at der var flere spil af samme slags så kunne en mulighed være at se på spillet Titan Souls. Titan Souls er udviklet af Acid Nerve og udgivet af Devolver Digital, Acid Nerve er ikke et selskab af samme størrelse som udviklerne af Bloodborne, man skal altså ikke forvente et spil af samme omfang. Bloodborne er et spil der lever meget på dets til tider nærmest umulige sværhedsgrad, forventningen om at spilleren vil dø ofte og episke boss kampe. Især denne sidste detalje, de episke boss kampe har Titan Souls taget inspiration af.

Titan Souls er et 2D, top down, action spil. Ens karakter i spillet er en mandlig Titan Slayer, han har en bue som han desværre kun ejer en enkelt pil til. Denne pil har dog specielle evner, den kan nemlig returnere til ejeren hvis ejeren kalder på den. Man har altså et skud, og hvis man misser dette skud så skal man samle sin pil op ved at løbe hen til den,
ellers så kan man tiltrække pilen til spilleren ved tryk af en knap.

https://gamerslounge.dk/wordpress/wp-content/uploads/2019/03/large.jpgBevægelses mæssigt er man også lidt begrænset i spillet, ens karakter kan enten gå, løbe eller rulle. Hele spillet er meget minimalistisk og dette er klart også tilfællet når vi ser på indholdet/missionen i spillet. Fjender som man kender dem i spil findes nemlig ikke i spillet, der er ingen fjender at finde på størstedelen af den verden man befinder sig i. Dog er der bosser så det basker. Det er nemlig her at spillet har trukket inspiration fra spil som Bloodborne, Dark Souls og Demon Souls, episke boss kampe er hvad Titan Souls stræber i mod. Alle bosser dræbes ved at blive ramt en gang i deres svage punkt, men ens bueskydende spiller har også kun en chance, han dør nemlig også efter kun et hit.

Bosserne kan kun besejres hvis man kan får lært deres angrebsmønster helt udenad. Først der kan man finde et tidshul stort nok til at sigte og skyde sin pil afsted mod deres svage punkt. Problemet jeg personligt har ved spillet var at den første sværhedsgrad var måske en tand for nem. Det tog mig kun 2 timer og 15 minutter før jeg havde klaret den sidste boss i spillet plus et par ekstra bosser man ikke behøvede at besejre. http://3m6ok5roj7q1lfxor15yilh164s.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/04/titan-souls-review-screenshot-10.jpgMan kan herefter prøve at spille spillet igennem igen med svære sværhedsgrad, men fordi at den svære sværhedsgrad, som hedder “hardcore” i Titan Souls, kun består i at bossernes bevægelseshastighed er hurtigere finder jeg det ikke som en god nok grund til at prøve spillet igen. Jeg kender allerede alle bossernes angrebsmønster det eneste jeg kan gøre bedre at at finjustere min egen bevægelse, altså oplever jeg intet nyt ved endnu et playthrough.

Spillet koster 15 euro på steam, dette synes jeg er lidt højt for et spil som kun varer 2 timer og 15 min. Med det sagt har jeg hørt om mennesker der har fået op mod 6 timers underholdning ud af spillet. Titan Souls er helt klart et spil jeg vil anbefale til mange mennesker men så skal det være til en lavere pris. Smid det på jeres liste af spil i skal prøve en dag hvis i falder over dem på udsalg.

Jeg har givet Titan Souls 3 ud af 5, da spillet virkelig er smukt både visuelt og lydmæssigt og også meget underholdende så længe det varer.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægHouse of Wolves Stream #1
Næste indlægPremiere på The Witcher 3’s TV Spot
Jeg er en fyr i starten af 20′erne, som elsker at spille alle de spil jeg kan komme i nærheden af. Mest af alt spiller jeg på PC som ThePolishDane, sammen med mine venner. Min fremtidsplan er at blive spiludvikler med speciale i Software Udvikling. Jeg laver også lidt gameplay videoer på min youtube kanal.
titan-souls-anmeldelseTitan Souls er et 2D, top down, action spil. Ens karakter i spillet er en mandlig Titan Slayer, han har en bue som han desværre kun ejer en enkelt pil til. Denne pil har dog specielle evner, den kan nemlig returnere til ejeren hvis ejeren kalder på den.