Audiovirksomheden EPOS indgår nu samarbejde med ESL ANZ Champs Premium – den mest sete e-sportskonkurrence i Australien og New Zealand.

EPOS, verdenskendt for sine højkvalitetshovedtelefoner til gamere, annoncerer i dag et nyt partnerskab med ESL Gaming Australia – en del af verdens største e-sportsorganisation. Aftalen strækker sig over to år, er den mest omfattende i konkurrencens historie og betyder, at EPOS bliver ESL ANZ Champions’ officielle lydpartner.

Det nye partnerskab betyder, at EPOS’ sortiment af premiumudstyr vil blive brugt af konkurrencens talenter under de ugentlige ESL ANZ Champs-udsendelser og kampe.

”Vi er glade for at have EPOS med som vores officielle lydpartner og ser frem til at vise vigtigheden af ​​lyd af høj kvalitet hver eneste uge ved hjælp af deres produkter i ANZ Champs-udsendelsen. Uanset om det handler om at høre, hvor lyden af et fodtrin afslører fjenden i CS:GO eller for at være opmærksom på et akustisk spor i StarCraft 2, har god lyd altid været en vigtig del af succesen for professionelle spillere. Det rigtige værktøj kan være forskellen mellem at vinde eller tabe en vigtig kamp,” siger James Fletcher, Product Manager hos ESL.

”Som den førende e-sportsorganisation med fokus på professionalisme og ydeevne er ESL en oplagt partner for EPOS. Premium-lyd ligger i vores DNA, og det nye partnerskab er spændende for EPOS’ ambitioner om at formidle, hvor vigtig lyd er for alle spillere,” siger Maja Sand-Grimnitz, leder af global marketing hos EPOS.

Mandag 8. marts kan fans se den første ESL ANZ Champs 2021-kamp på twitch.tv/esl_australia.