Hvis man er fan af Skate serien som EA står bag, så er det en god ide at se med her.

For det lader til at der nok snart er et nyt Skate spil på vej, eller en annoncering om ikke andet. Daniel Lingen som er senior manager of community hos EA har lavet dette Tweet:

Det er bare et simpelt Hashtag, men ikke hvilket som helst Hashtag. Så mon ikke vi snart får en annoncering af Skate 4. Vi krydser fingre og håber.

Forrige indlægAstralis vinder eLeague Major i CS:GO
Næste indlægDystoria annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)